Bod uitbrengen op woning

Vul onderstaand formulier volledig in om een bod uit te brengen op een eigendom.

Let op: De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Breng dus enkel een bod uit als u daadwerkelijk tot aankoop wenst over te gaan. Wenst u vooraf meer informatie te ontvangen over dit bodformulier, aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen.

De Ondergetekende(n): A en B

Koper A

Koper B

Naam
Voornaam
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat en nummer
Postcode
Gemeente
Telefoonnummer
E-mail adres

Wens(t)en door middel van dit schrijven een aanbod tot aankoop te doen op het eigendom:

 • Huis te koop in Waregem

  Huis te koop in Waregem

  Beiaardstraat 78, WAREGEM
  Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers vlakbij centrum Waregem. WONING: - Inkomhal met afzonderlijk gastentoilet - Dubbele leefruimte met afzonderlijke toegang van ±16m² + 30m² (mogelijkheid tot samenvoegen) - Ingerichte keuken met zicht op de tuin (dubbele spoelbak, kookplaat op aardgas, dampkap, oven, afwasmachine, natuursteen werkblad) - Extra bijkeuken en wasplaats in de huidige garage - Toegang tot de kelderverdieping (tellers + CV installatie + stockage) - Centrale nachthal - Slaapkamer 1 van 16m² - Slaapkamer 2 van 15m² met ingemaakte kasten - Slaapkamer 3 van 14m² met ingemaakte kasten - Slaapkamer 4 van 11m² - Recent vernieuwde badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet TUIN/GARAGE: Er is een volledig afgesloten en onderhoudsvriendelijke tuin met zithoek. De voortuin is voorzien van een oprit en gazon. TROEVEN: - RAMEN: vernieuwde PVC ramen met HR beglazing - CV: centrale verwarming op aardgas met HR aardgasketel - LIGGING: geleven in een doodlopende straat vlakbij scholen, winkels, centrum, verbindingswegen, ... - ...
  Prijs: 277.000 €
  Eigendom ID: 444 / Eigendom code: WAREBEIA78

Het bod

Het bod bedraagt in EURO (enkel cijfers)
Dit bod is onherroepelijk en gaat in vanaf heden (11-07-2020) voor een periode van:
Aantal dagen geldigheid (minimum 5 dagen)
Onder eventueel volgende voorwaarden:
Eventuele voorwaarden

Comprimmo Vastgoed BVBA zal uw aanbod tot aankoop aan de verkoper(s) voorleggen en u zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Ondergetekende(n) bevestigt vooraf voldoende inlichtingen te hebben genomen bij de gemeente en inzage te hebben verkregen in alle nuttige dossierstukken die reeds aanwezig zijn zoals er zijn (deze opsomming is indicatief en niet-limitatief): Bodemattest, Stedenbouwkundige inlichtingen, Kadastrale informatie, Inlichtingen syndicus, EPC/EPB, Plannen, Keuring Elektrische Installatie, ...

De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Comprimmo Vastgoed BVBA doet het nodige voor de opmaak van de verkoopovereenkomst en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening dient de koper een voorschot over te schrijven van minimum 5% van de verkoopprijs.